Jäsenkirje 3–2014

Jäsenkirje 3–2014, 24.9. 2014 Paimio

V-S Mehiläishoitajat ry
Arvoisa mehiläishoitajakolleega!!!

Tähän syksyyn on luvassa Suurta Juhlaa sekä tietysti loppuvuoden rutiinit – ja vähän jotain uuttakin!

*Jäsenkirjeet ovat harventuneet mutta viestiä ajankohtaisista jutuista on lennellyt sähköpostitse pitkin kesää. Siispä, jos sinulla suinkin on käytössäsI s-posti, ilmoita osoitteesi Sanna-sihteerille (sanna.inkinen1@gmail.com). Pysytte paljon paremmin ajan tasalla tapahtumista ja helpotatte suunnattomasti sihteerien työtä! Muista myös päivittää osoitteesi jos siinä tapahtuu muutoksia.

*V-S mehiläishoitajat ry täyttää tänä vuonna 30 vuotta.
Sen kunniaksi SML:n sadonkorjuuseminaari pidetään Turussa Petreassa 15. – 16. 11. Erityisesti toivomme uusien ja vanhojen jäsentemme osallistuvan ohjelmalliselle ja herkulliselle (ja maksulliselle) juhlaillalliselle la 15.11. Piakkoin ilmestyvästä Mehiläinen-lehdestä löytyy tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

Tervetuloa tapaamaan vanhoja ja uusia mehiläishoitajatuttavia läheltä ja kaukaa!p.s. Juhlan yhteydessä julkaistaan yhdistyksemme historiikki. Reijo Virtanen on koonnut yksiin kansiin yhdistyksemme 30-vuotisen taipaleen mielenkiintoisilla kuvilla ja tarinoilla höystettynä.
Historiikin voi hankkia omakseen pientä korvausta vastaan. Myöhemmin saatavilla myös kerhoilloissa.

*Luomu-Vakka yhdessä SML:n kanssa järjestää Luomu-mehiläishoidon kurssin keskiviikkona 26.11 iltakurssina Raisiossa. (Huom! Maksuton!!!) kts. erillinen esite

*Yhdistyksemme syyskokous kutsuu (avoin tilaisuus myös avecille ja muille mehiläishoidon ja hyvän ruuan ystäville): V-S mehiläishoitajat r.y:n oma joulujuhla ja sääntömääräinen syyskokous on perjantaina 28.11.klo 18. Viimevuosien positiivisiin kokemuksiin perustuen paikkana on tänäkin vuonna Ravintola Pohjakulma Rymättylässä (Rymättyläntie 1089) : http://www.pohjakulma.fi/index.html. (Naantalista 12 km Rymättylän suuntaan, tie nro 189)

Syyskokouksen esityslista alla.
1§ Kokouksen avaus
2§ Valitaan kokouksen pj, siht., ptk:n tarkastajat ja ääntenlaskijat
3§ Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4§ Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5§ Hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma
6§ Määrätään pj:n ja jäsenten kokouspalkkiot ja matkakorvaukset sekä tilintarkastajien palkkio.
7§ Määrätään jäsenmaksun ja liittymismaksun suuruus ja kantotapa vuodelle 2015.
8§ Hyväksytään yhdistyksen talousarvioi.
9§ Valitaan johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle, erovuorossa:
Jaakko Laaksonen varalla Hannu Suominen
Marko Leino varalla Jyrki Nikkari
Rea Pelto-Uotila varalla Jarmo Korpi
Tuire Mustalahti varalla Eija Hagert
10§ Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varamiehet
11§ Valitaan edustajat vuodeksi 2015 keskusjärjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen kokouksiin ja määrätään heille palkkiot 12§ Valitaan edustajaehdokkaat keskusjärjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen johtokuntiin ja heille varamiehet
13§ Muut esille tulevat asiat
14§ Kokouksen päättäminen.

Johtokunnassa jatkavat edelleen:
Sanna Inkinen – varalla Satu Nurmi
Matti Lempiäinen – Jyrki Saarto
Tarmo Laaksonen – Erja Romppanen
Urpo Virtanen – Pentti Pietilä

Syyskokouksen jälkeen on tietysti vuorossa Pohjakulman herkullinen jouluateria:Lasimestarin joulusilli, lohimestari, sinappisilakat,Talon uunitomaattisilakat,Kauraleivitetyt silakkapihvit ja katkarapumajoneesi,Graavi lohi, savulohi,Lihahyytelö,Tilliperunat,Rosolli ja kastike, Waldorfin salaatti, vihersalaatti, sienisalaatti,Kotijuusto, kananmunanpuolikkaat, etikkakurkkuviipaleet, Joulukinkku,Lanttu-, peruna- ja porkkana- ja maksalaatikko, isännän lihapullat, Pohjakulman limppu ja patonki, voi, tuorejuustolevite, Kotoiset ruokajuomat eli maito, piimä, kotikalja, vesi,Kahvi ja joulutorttu, suussa sulava taatelikakku ja joulupiparit

Aterian omakustannushinta 15€/hlö – loput tarjoaa V-S mehiläishoitajat ry. (käteismaksu)
Kokouksen/jouluaterian yhteydessä arpajaiset! Arpajaisvoittoja otetaan ilolla vastaan.

Siispä olkaa sydämellisesti tervetulleita!!!

Ilmoittautumiset 21.11 mennessä Sanna-sihteerille (sanna.inkinen1@gmail.com ; puh. 040 838 8248)

*Kerhoiltoja on tänä vuonna jäljellä vielä kaksi 5.11 ja 3.12. Paikkana Raision Tornila ja aiheena mielenkiintoista ja ajankohtaista mehiläishoidosta! Ja jatkuvat ensi vuonna samalla periaatteella – joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18 Raision Tornilassa.

*Mehiläishoidon peruskurssi järjestetään myös vuonna 2015 helmikuusta toukokuulle, lisättynä kesän tarhapäivillä. Laittakaahan puskaradio tiedottamaan jo nyt. Allekirjoittanut ja Sanna-sihteeri ottavat vastaan ilmoittautumisia.

Nyt ei kannata jäädä tupaan tuhisemaan vaan rohkeasti mukaan iloiseen mehiläishoitajameininkiin!
satu-sihteeri, nurmenpuutarha@kolumbus.fi, p. 0400 525455

Vastaa