Koronatiedote (päivitetty 7.4.2019)

Koronaviruksen sekä siitä aiheutuneiden suositusten vuoksi yhdistystoiminta on päätetty osittain keskeyttää. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtumat sekä kokoukset siirretään myöhemmäksi tai perutaan.

Kerhoillat pyritään kuitenkin järjestämään etänä. Myös yhdistyksen Facebook- sivuille tai sihteerin sähköpostiin voi laittaa kysymyksiä ajankohtaisista asioista, huomioita tai jotain muuta mehiläishoitoon liittyvää.

Suositus jäsenistölle

Vallitsevan tilanteen vuoksi on suositeltavaa hankkia valmiiksi varamies hoitamaan mehiläispesiä, mikäli itse sairastuu vakavasti. Parasta olisi merkitä pesäpaikat paperille tai jos ne ovat jo valmiiksi varamiehen tiedossa. Myös Suomen Mehiläishoitajain Liitolta löytyy kartta, johon voi omat pesät ilmoittaa. Varamiehen on syytä kiinnittää erityistä huomiota punkkien torjuntaan ja parveilun estoon. Varamieslista löytyy yhdistyksen Facebook-sivuilta, johon otetaan vastaan myös uusia varamiehiä. Varamiessuunnitelman laatimisella voidaan varmistaa, ettei mehiläispesäsi jää vaille hoitoa.  

Comments are closed