Kerhoillat 2022

Varsinais-Suomen Mehiläishoitajat ry järjestää kerran kuukaudessa (ei kesä- ja heinäkuussa) kerhoillan, jossa mehiläistarhaajat tapaavat toisiaan, kuulevat ajankohtaisia mehiläistarhaukseen liittyviä puheenvuoroja ja vaihtavat kuulumisia. Jokaisella kerhoiltaan osallistuvalla on illan aikana myös hyvä tilaisuus kysyä kokeneemmalta tarhaajalta mehiläishoitoon liittyvistä asioista.

Kerhoiltoihin ovat tervetulleita sekä kaikki yhdistyksen jäsenet että myös kaikki mehiläisistä ja niiden hoidosta kiinnostuneet.

Järjestämme koronapandemian vuoksi kerhoillat toistaiseksi etänä. Lähetämme kaikille yhdistyksen jäsenille etukäteen kutsun ja Teams-liittymislinkin kerhoiltaan jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Etäyhteyslinkki löytyy myös jäsenkirjeestä.

Etäkerhoiltoihin voit liittyä tästä.

Vuoden 2022 kerhoillat:
ke 5.1. klo 18: Mehiläiset ja maataloustuet, Stanislav Jas

Ilmoitamme jäsenille sähköpostilla/jäsenkirjeessä, kun voimme taas järjestää kerhoiltoja Raision Tornilassa. Turvalliset kohtaamiset varmistaaksemme, noudatamme tällöin seuraavia sääntöjä:

  • ÄLÄ TULE PAIKALLE, JOS SINULLA ON FLUNSSAN OIREITA, VAAN OSALLISTU SILLOIN ETÄNÄ.
  • Noudatamme yleistä suositusta käyttää julkisilla paikoilla maskia. Maskipakkoa ei kuitenkaan ole ja tästä syystä yhdistys ei tarjoa osallistujille maskeja.
  • Desinfioi/pese kädet vähintään silloin kun saavut paikalle, olet käsitellyt käteistä tai ryhdyt kahvittelemaan. Tilassa on yhdistyksen puolesta käsidesiä ja tarpeen vaatiessa myös kertakäyttöhanskoja.
  • Pidä huoli riittävistä turvaväleistä kahvijonossa ja pöydän ääressä, eli jätä vähintään yhden istumapaikan väli seuraavaan.
  • Kahviraha (nykyisin 1 eur) kerätään hyvissä ajoin ennen kahvitteluhetkeä.
  • Ota tarjoilut käsipaperin avulla.

Comments are closed.